• 1
  • 2
  • 3

Persbericht - Nieuwe directeur Attached B.V.

 

Nieuwegein, 18 maart 2014 - Met ingang van maart 2014 is Bartjan Oskam benoemd tot directeur van Attached. Hij volgt daarbij Rene Elling op die sinds 1997 oprichter en eigenaar is. Rene Elling blijft verbonden aan Attached als directeur van de Holding en in de Raad van Advies.Attached is al 17 jaar de specialist op het gebied van beheer en support van IT infrastructuren en heeft zeer ruime ervaring met de oplossingen van VMware, Microsoft en Citrix. Passie voor het ICT-vak én de juiste match met de organisatie van de opdrachtgever kenmerken Attached en haar ruim 30 medewerkers.

 


Bartjan Oskam thumbBartjan Oskam (1967) heeft 15 jaar ervaring in het ICT vakgebied. Als manager bij Atos heeft hij de business unit BI laten groeien van 35 naar 80 consultants met uitstekende financiële resultaten. Als ondernemer heeft hij de afgelopen 4 jaar met zijn bedrijf Spa-IT een stevige positie op de Nederlandse BI markt gerealiseerd. Aanvullend heeft hij 8 jaar met succes internationale sales & management functies vervuld. Bartjan is een man met een missie, en niet zomaar één; tevreden klanten en tevreden medewerkers zijn de hoogste prioriteit! De komende jaren zal Bartjan zich focussen op de groei en ontwikkeling van zowel de mensen als het bedrijf. Hij woont met zijn vrouw en 3 kinderen in Houten en in zijn vrije tijd traint hij graag voor de Ironman Triathlon.

 


rene3 thumbOnder de leiding van Rene Elling (1969) is Attached in 17 jaar uitgegroeid tot Nederlands top specialist in beheer en support van IT infrastructuren. Rene Elling blijft als aandeelhouder nauw betrokken om Attached verder te laten groeien en om de cultuur van dit bijzondere bedrijf te behouden. Hij is tevens oprichter, aandeelhouder en mede vennoot van diverse andere ICT bedrijven.

 

 MVO - Oplaadpunt elektrische auto’s

E-Laad - oplaadpunt

 

Hij is aangesloten en werkt. Via de Stichting e-laad en de gemeente Nieuwegein is er een oplaadpunt voor twee elektrische auto’s op het openbare parkeerterrein gerealiseerd. Precies voor de deur van ons kantoor aan de symfonielaan 26. 

In augustus is de officiële opening door de Nieuwegeinse wethouder voor Milieu, Verkeer en Vervoer, de heer Hans Reusch.

Attached heeft nu al één Opel Ampera rijden en een tweede is inmiddels besteld.

Via de website oplaadpalen.nl kun je van te voren checken of er een laadplek vrij. Alles bezet? Opel Ampera staat te laden? Meld je even bij Symfonielaan 26 en we maken graag de oplaad plek voor je vrij.

 

 

Pagina 1 van 2