Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Get Serious, Get Attached

Over Attached

Attached is specialist op het gebied van kantoorautomatisering en is opgericht in 1997. Inmiddels hebben wij ruim dertig IT-Specialisten in vaste dienst. Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben minimaal vijf jaar praktijkervaring.

Onze missie is om onze klanten snel, persoonlijk en professioneel te helpen met het uitvoeren van hun projecten. “We ontzorgen” is een hippe maar passende omschrijving van wat we doen.

Voordat wij één van onze specialisten bij een opdrachtgever laten starten, kijken we goed naar de doelstellingen van het project en de technische haalbaarheid. Zoekt de opdrachtgever een denker of een doener? Heeft het project een korte doorlooptijd of juist een wat langere? Welk specialisme is nodig en wie past daar het beste bij? Past de persoon ook bij de organisatie? Juist deze zorg en aandacht zorgt voor “de beste IT-Specialist op de juiste plek”.

Attached is Microsoft Certified Partner met als specialisaties “Networking Infrastucture Solutions” en ”Advanced Infrastructure Solutions”. Tevens zijn wij Novell Silver Partner en VMware Solution Provider – Professional Level. Voor deze partnerschappen investeren wij continu in het opleiden en certificeren van medewerkers. Zo garanderen wij de beste kandidaten voor onze klanten en blijven wij een aantrekkelijke en uitdagende werkgever voor onze specialisten.