top of page

Onze diensten

Expertise

Bij Attached ligt de focus op beheer van ICT infrastructuren, Public Cloud, private cloude of Hybride. Microsoft is onze belangrijkste technologiepartner en daarnaast zijn wij gespecialiseerd in VM-ware, Citrix, en OpenSource. Voor Cloud kiezen wij voor Azure, AWS en Google. 

Holding Tabletcomputer

Detachering

Bij Attached kan je terecht voor de beste gecertificeerde IT-professionals. Wij zijn de expert binnen de IT-markt. Onze professionals zijn flexibel en zijn snel inzetbaar. Wij zorgen voor passende specialisten voor jou organisatie en het desbetreffende team waarmee zal worden samengewerkt. Of het nu gaat om de uitvoering van een migratietraject, specifieke hard en soft skill sets, software selectie traject of advisering, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring die nodig is voor het maken van de juiste keuzes. Wij van Attached kijken niet alleen naar de specialisatie van het vakgebied, maar ook naar de juiste match tussen onze professional en de opdrachtgever. 

Projecten

Naast flexibel inzetbare IT-professionals, is Attached ook gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten. Wij zijn resultaatgericht en zorgen dat elk obstakel vanuit onze oplossingsgerichte aanpak transparant wordt gecommuniceerd. Wij helpen onze klanten hun IT-projecten volgens afgesproken scope, planning én binnen het budget te realiseren. 

bottom of page