top of page

Waarom Attached?

Wij zijn Attached, de systeembeheerder specialist in Nederland. Bij Attached wordt er veel tijd gestoken in de ontwikkeling van technische kennis en persoonlijke vaardigheden. Wil jij deel uit maken van ons team en uitdagende projecten bij opdrachtgevers uitvoeren? Dan is Attached de ideale partner voor jou!

Onze kernwaarden

De overtuigingen van Attached

Onze kernwaarden spelen een belangrijke rol in alles wat we doen en zijn de basis van onze cultuur en manier van werken. Bij Attached ligt de focus op professionaliteit, samenwerking, innovatie en integriteit.

Professionaliteit is voor ons erg belangrijk, waarbij we altijd streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit en het beste resultaat voor onze medewerkers en klanten. Samenwerking is de sleutel tot succes, en we geloven dat het werken in teamverband leidt tot betere resultaten.

Innovatie is een belangrijk onderdeel van onze missie, waarbij we altijd op zoek zijn naar nieuwe en betere manieren om onze klanten te helpen bij hun technische uitdagingen. En tenslotte is integriteit van groot belang voor ons, waarbij we altijd eerlijk en transparant handelen en onze collega's voorop stellen.

 

Kortom, onze missie en kernwaarden staan garant voor onze toewijding aan het leveren van kwaliteit en waarde, en vormen de basis van onze manier van werken en onze visie op de toekomst.

Team dat werkt in een glazen gepartitioneerd kantoor

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij ons bedrijf staat verantwoord ondernemen centraal. Wij zijn ons bewust van de impact die we als bedrijf hebben op de samenleving en het milieu, en streven ernaar om deze impact te verminderen door middel van duurzaam ondernemen.

Eén van deze maatregelen is het gebruik van zonnepanelen voor de productie van groene energie. Ook maken we gebruik van elektrische auto's voor onze vervoersbehoefte. Hierdoor verminderen we niet alleen onze uitstoot, maar kunnen we ook bijdragen aan de popularisering van elektrische mobiliteit. Verder gaan wij slim om met onze energie, door bijvoorbeeld het gebruik van zuinige verlichting en het optimaliseren van onze energie-efficiëntie.

Mensen op een wandeling

GOEDE DOELEN

Attached kiest zorgvuldig de goede doelen uit waaraan donaties worden gedaan. Wij willen er zeker van zijn dat het geld dat we doneren effectief wordt ingezet en een blijvende, positieve impact heeft op de mensen die het nodig hebben. We zijn er trots op dat we op deze manier bijdragen aan een betere wereld. Voorbeelden van goede doelen die gesteund worden zijn: KWF, Oekraine hulp, stichting Alzheimer, Cliniclows, SOS kinderdorpen, Kika en Oxfam Novib.

Onze reis

1997

OPRICHTING ATTACHED BV

2002

NIEUW KANTOOR AAN DE SYMFONIELAAN IN NIEUWEGEIN

bottom of page